Boende och resa
Inför Lantbruket i Centrum 2024
I samband med Lantbruket i Centrum 2024 hjälper vi på Travel Service till med hotell och resor.
Vi tar hand om alla praktiska detaljer så att ni får ut maximalt av er vistelse.


Boka


Boka eller kontakta oss

Boka hotell

Boka ditt hotell online

Ring oss

Du når oss på 031-719 10 50

Maila oss

Kontakta oss via mail

Hotell

Några av de hotell som vi erbjuder

Hotel Rådhuset
Hotel Rådhuset

Detta hotell erbjuder rum med utsikt över stadens idylliska huvudtorg. Som gäst kan du besöka Rörstrands fabriksbutik, som ligger precis runt hörnet. Hotell Rådhuset skämmer bort sina gäster med gratis kaffe och smörgåsar hela dagen. Du kan också använda bastun och andra faciliteter på hotellets systerhotell och som gäst har du gratis tillgång till gymmet STC. Hotellet har ett begränsat antal gratis parkeringsplatser. Det finns även en avgiftsbelagd allmän parkering framför hotellet.
Stadshotellet Lidköping
Stadshotellet Lidköping

Stadshotellet är ett klassiskt hotell i hjärtat av Lidköping. Här finns en restaurang, en bar och en utomhusterrass. Dessutom serveras gratis kaffe och sötsaker hela dagen. Alla rum på hotellet har tv, lyxiga sängar och trägolv. Flera av rummen har även utsikt över sjön, floden eller torget i Lidköpings gamla stadsdel. Detta centrala stadshotell vetter mot ån Lidan. Här bor du bara 100 meter från Lidköpings tågstation och 5 minuters promenad från Vänern. Tillgång till WiFi och bastu är gratis.
Best Western Plus Edward Hotel
Edward Hotel

Best Western Plus Edward Hotel är beläget i Gamla staden på östra sidan av ån Lidan. Hotellet erbjuder ljusa och trevliga rum med sköna sängar och badrum med golvvärme. Många av rummen har sneda vinklar och vackra takbjälkar. Det centrala läget gör att du har nära till allt staden har att erbjuda. Det sjönära läget gör att du också har möjlighet att njuta av bad, fiske och annat som hör Vänern till. Rörstrand Museum och Limtorget ligger inom 10 minuters promenad från hotellet.