Boende och resa
Inför Svenska Maskinmässan 2024
I samband med Svenska Maskinmässan 2024 hjälper vi på Travel Service till med hotell och resor.
Vi tar hand om alla praktiska detaljer så att ni får ut maximalt av er vistelse.


Boka


Boka eller kontakta oss

Boka hotell

Boka ditt hotell online

Ring oss

Du når oss på 031-719 10 50

Maila oss

Kontakta oss via mail

Hotell

Vi har erbjudanden på en mängd olika hotell, såväl i närområdet till mässan som centralt i Stockholm. Nedan ser ni några exempel på hotell vi erbjuder. Klicka på "Boka hotell" eller kontakta oss för få information om alla hotell vi kan erbjuda.

HOOM Park & Hotel
HOOM Park & Hotel

Detta moderna hotell är 5 minuters promenad från Ulriksdals station och 10 minuters tågresa till Stockholms centralstation. Friends Arena är 3 km bort och Kistamässan 5 km. Hotellets à la carte-restaurang erbjuder skandinaviska rätter med internationell touch. I den trevliga baren kan du beställa dryck efter middagen. Motorväg E4 ligger 100 meter bort. Till Stockholm Arlanda flygplats tar det 25 minuter med bil.
Story Hotel Signalfabriken
Story Hotel Signalfabriken

I Sundbybergs före detta stadshus vid Sundbybergs Torg finner du Story Hotel Signalfabriken, ett designhotell med 83 personligt inredda, bekväma rum. Det nyligen omvandlade kvarteren kring hotellet har lockat till sig både nya affärer och restauranger. Närheten till såväl Bromma, Arlanda som innerstaden gör Signalfabriken till ett perfekt ställe att övernatta på.
Brommavik Hotel
Brommavik Hotel

Brommavik Hotel är ett familjärt 4-stjärnigt hotell i Stockholm-Bromma. Rummen är inredda i Gustaviansk stil och bevarar charm från svunna tider. Hotellet ligger lugnt beläget och nära till Bromma flygplats, Solvalla, Friends Arena och Sundbyberg centrum. Smidiga kommunikationer tar dig till centrala Stockholm på 8 minuter. I direkt anslutning till hotellet finns fri parkering i mån av plats.